Çukur final bölümü saat kaçta başlayacak? Çukur finali saat kaçta?

Çukur bu akşam büyük bir final ile izleyicilerine veda ediyor. Final bölümü öncesi sürpriz isimlerin katılımıyla Çukur Gala Gecesi özel yayını ekrana gelecek. Show Tv yayın akışına göre, Çukur daha geç bir saatte başlayacak. Peki, Çukur finali saat kaçta? Çukur final bölümü kaçta başlayacak?

Çukur final bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Çukur'un merakla beklenen büyük finalinde 'Yamaç' ve 'Amca' ölüm ile savaşacak. Final bölümü öncesi sürpriz isimlerin katılımıyla Çukur Gala Gecesi özel yayını ekrana gelecek. Peki, Çukur finali saat kaçta? Çukur final bölümü kaçta başlayacak?

Çukur gala ne zaman yapılacak, bugün mü? Çukur büyük final gala saat kaçta başlıyor?

ÇUKUR FİNALİ SAAT KAÇTA?

Show Tv yayın akışına göre, Çukur final bölümü saat 20:45'te başlayacak. Öncesinde saat 20:00'de Çukur Gala ekrana gelecek.


Çukur'da Tamer Yiğit sürprizi mi?

ÇUKUR FİNAL SENARYOSU NASIL?

Çukur'un merakla beklenen büyük finalinde 'Yamaç' ve 'Amca' ölüm ile savaşacak. Koçovalı ailesi ve 'Çukur' hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenecek.

Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur'un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık edecek. Unutulmaz bir vedayla 'Çukur' için her şey sonsuza kadar değişecek.

Çukur'da yaşanan her şey Yamaç'ın rüyası mıydı?

Çukur'un finalinde Yamaç tabuttan mı çıkacak?

Nehir kanser mi?

Meliha'nın sırrı Çukur'un finalinde açığa çıkacak mı?

Çukur'un finalinde Cumali intihar mı edecek?