Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez kaç yaşında ve nereli? Çukur Efsun kimdir?

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur'da sular durulmuyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Efsun'un annesi tarafından evden kovulduğunu ve Kulkan tarafından kaçırıldığını öğrenen Yamaç öfkeyle Kulkan'ın peşine düşmüştü. Efsun'un değişimi izleyicileri meraklandırdı. Çukur Efsun kimdir? Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez kaç yaşında, nerelidir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

Çukur dizisinde Efsun karakterini canlandıran Damla Sönmez dizideki değişimiyle merak uyandırdı. Çukur Efsun kimdir? Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez kaç yaşında, nerelidir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Efsun'un annesi tarafından evden kovulduğunu ve Kulkan tarafından kaçırıldığını öğrenen Yamaç öfkeyle Kulkan'ın peşine düşmüştü. İşte tüm merak edilenler..

ÇUKUR EFSUN KİMDİR?

Efsun Baykal'ın güzeller güzeli kızıdır. Aklı başında, zeki ve korkusuz bir kız olan Efsun'un Çukur'a babasının intikamını almaya gelir. Mahalleye geldiğinde Efsun'un kalbi boştur; kalbinde sadece Yamaç'a ve Koçovalılara'a karşı intikam ateşi vardır. Efsun'un içinde yanan intikam ateş dünyalar güzeli olmasına rağmen aşk meşk işlerinden uzak kalmasına neden olmuştur ancak bu durum Yamaç Koçoalı'yı görene kadar geçerli oldu. Efsun, Yamaç'ın sevgilisi olmuştur ve Yamaç'tan hamile kalmıştır.

ÇUKUR'UN EFSUN'U DAMLA SÖNMEZ KİMDİR?

Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesinden mezun olduktan sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro eğitimi aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

2004 yılında Camdan Pabuçlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Damla Sönmez; Güllerin Savaşı, Şubat, Türkan, Gece Gündüz, Emret Komutanım, Bir Aşk Hikayesi, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Deniz Seviyesi, Uzun Hikaye, Çakal, Mahpeyker Kösem Sultan, Kurtuluş Son Durak, Kampüste Çıplak Ayaklar gibi yapımlarda rol almıştır. Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez, 1.62 metre boyunda ve 53 kilo ve Oğlak burcudur.

Çukur 116. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Çukur 115. bölümde neler olacak?

Çukur final mi yapıyor? Çukur dizisi bitiyor mu?