Çukur dizisinin belgeseli nerede çekiliyor? Çukur Belgeseli ne zaman yayınlanacak?

Çukur Belgesi için hazırlıklara başlandığını dile getiren yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, dizide Yamaç Koçovalı karakterini oynuyordu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile büyük ilgi görün Çukur dizisi geçtiğimiz aylarda final yapmıştı. Heyecanla beklenen Çukur dizisinin belgeseli nerede çekiliyor, ne zaman yayınlanacak? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde.

Çukur dizisi hayranlarını kısa bir süre içinde güzel bir sürpriz bekliyor. Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterine can veren yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli yeni gelişmeyi duyurdu. Ekranların büyük ilgiyle izlenen ve geçtiğimiz aylarda final yaparak ekranlara veda eden Çukur dizisinin belgeseli çekiliyor. Söz konusu bu haber üzerine internet aramalarında "Çukur dizisinin belgeseli nerede çekiliyor, ne zaman yayınlanacak?" sorusunun yanıtları merak konusu oldu.

Show TV'nin fenomen dizisi 'Çukur', geçtiğimiz hafta yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Dört sezon boyunca büyük ilgiyle izlenen dizinin başrolü Aras Bulut İynemli, dizi ile ilgili belgesel çekimi için tüm hazırlıkların başladığını belirtti.

Çukur dizisi hikayesinin ve perde arkasının anlatılacağı bir belgesel çekimi için tüm hazırlıklar başladı. Çukur Belgesel ile ilgili detayları ise Yamaç Koçovalı yani Aras Bulut İynemli verdi.

Oyuncu, Aras Bulut İynemli "Çok güzel bir süreç geçti. Bitirdik, şu an biraz dinleniyorum. Dinlenmek de iyi geliyor. Çok keyifliyim. Her güzel şeyin de bir sonu olduğu gibi bitirdik ve keyfim çok yerinde. Hatta yarın belgesel çekimine gideceğim, Çukur için" açıklamasında bulundu.

Aras Bulut İynemli'nin bu açıklamalarının ardından Çukur dizisi oyuncularının yeniden bir araya geldiği anlaşıldı.

Çukur dizisinin belgeselinin oyuncuların kendisiyle, dizinin hikayesi ile alakalı olduğunu da anlatan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, böylelikle dizinin hayranlarına bir müjde vermiş oldu.

Dizinin ekibinde yer alan herkes ile röportaj yapılarak bir belgesel olarak bunun sunulacağını anlatan oyuncu, fazla detay bilmediğini de vurguladı.

ÇUKUR BELGESELİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çukur dizisi tarihi Yarımada'da rengarenk evlerin bulunduğu Fener Balat'ta çekiliyordu. Çukur dizisi belgeseli de aynı yerde İstanbul'da çekildiği tahmin edilmektedir. Bilindiği üzere dizinin çoğu sahnelerinin çekimi Fatih ilçesinde Balat semtinde yapılmıştı. Ek olarak Tarlabaşı Bulvarı'nda çekimlerine yapılan dizinin ilk bölüm sahneleri ise yurt dışında çekildi.