Çukur dizisinde tüm dengeler değişiyor! Yamaç devri bitti mi?

Show TV'nin reyting rekorları kırsan dizisi Çukur, bu akşam 116. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yakında final yapacak dizinin son 13 bölümü çekiliyor. Final yaklaştıkça heyecan da artıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı da bir hayli hareketli. Geçtiğimiz bölüm Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karakterinin imajı ve tavrı da büyük değişim geçirmişti. Yeni bölümde dostlarına tekrar kavuşan Yamaç'ı bir sürpriz bekliyor. Efsun'a hala kavuşamayan Yamaç, Çukur'un yeni sahibinin Amca olduğunu görecek.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Çukur, yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin başrol oyuncularından Rıza Kocaoğlu, "Son 13 bölümü çekiyoruz" açıklamasını yaparak final tarihine işaret etmişti. Final yaklaştıkça dizideki heyecan da artıyor. Geçtiğimiz hafta dizide zaman atlaması yaşanmıştı. Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç karakterinin imajı da çok konuşulmuştu. Yeni bölümde Yamaç'ın tekrar Çukur'a dönüp sevdiklerine kavuştuğunu göreceğiz.

Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve Damla Sönmez'in başrollerini paylaştığı Çukur dizisi bu akşam 4. sezonun 24. bölümüyle ekrana gelecek. Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali'nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak.

Yamaç'ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun'u çalıştığı yerde bulacak ve Yamaç'a karşı koz olarak kullanmaya devam edecek. Amca'nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek. Bu da gösteriyor ki Çukur'un esas çocuğu Yamaç yerini Amca'ya bırakmış. Amca da Yamaç'ın yokluğunda kendi düzenini kurmuş.