Çukur dizisinde izleyiciyi çileden çıkaran hata! Olacak iş değil

Show TV'nin en çok sevilen dizisi Çukur'da ekranlara yansıyan çekim hataları şaşırttı. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak, Necip Memli ve Perihan Savaş gibi usta oyuncuların yer aldığı dizideki hatalar izleyicilerin gözünden kaçmadı. İşte Çukur dizindeki çekim hatalarının bulunduğu o sahneler…

Ay Yapım imzalı Çukur dizisi ekranlara geldiği ilk günden beri ilgiyle takip ediliyor. İlk bölümü 2017'de yayınlanan dizinin ciddi bir hayran kitlesi var. Hikayesi ve çatışma sahneleri ile sürekli eleştirilse de Çukur dizisi yayınlandığı her hafta reyting rekorları kırıyor.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen diziye birçok başarılı oyuncu veda etmişti. Bu vedalar ardından Çukur dizisinin final yapacağı konuşuluyordu. Ancak güçlü senaryosu ve başarılı oyuncuları ile Çukur'un ekranlara veda niyeti yok.

Ayrıca dizinin yeni bölümünde de Vartolu'nun geri döndüğünü gördük. İzleyiciler Vatolu'nun oynayacağı sahneleri merakla bekliyor.

GELELİM ÇEKİM HATALARINA:

Kurgu ve montajı tamamlanıp yayına verilen Çukur dizisinde birkaç çekim hatası izleyenlerin gözünden kaçmadı.

Örneğin yukarıdaki sahnede Yamaç kapıyı yarım açmış ancak kamera açısı değiştiğinde kapının tam açıldığını görüyor.

Buradaki hata ise nasıl gözden kaçırılır hayret doğrusu. İlk sahnede termosun masaya bırakıldığını görüyoruz. Ancak aynı sahnenin açısı değişince termos yerde oluyor.