Çukur bu hafta yok mu, neden yok? Show Tv Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Çukur, dün akşam ekrana gelmedi. Dizinin sevenleri Show Tv yayın akışında yabancı sinema filmi ile karşılaşınca aramalarında konuya geniş yer verdi. Geçen hafta yayınlanan bölümde Koçovalı kardeşler yeniden birbirine kenetlenerek, Amca'dan intikam almak için harekete geçmişti. Çukur bu hafta yok mu, neden yok? Show Tv Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Reyting rekortmeni diziler arasında yer alan Çukur bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmedi. Uzun süredir seyircilerinin karşına çıkan yapım geçen hafta 128. bölümü ile izleyenlere heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşanmıştı. Show Tv yayın akışında yer almayan dizi içim izleyenler aramalarında Çukur bu hafta yok mu, neden yok? Show Tv Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusuna yanıt aramaya başladı.

ÇUKUR BU HAFTA NEDEN YOK?

Çukur bu hafta yeni bölümü ile yayınlanmayacak. Dizi henüz final yapmadı. Bu hafta neden yayınlanmadığı hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor. Fakat bayram nedeniyle bir hafta ara verildiği düşünülüyor. Detaylar gelince haberimize ekleyeceğiz.

Çukur ne zaman final yapacak? Çukur'un finaline kaç bölüm kaldı?

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur yeni bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamı Show Tv'de yer alacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca'dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.