Çukur bu akşam yayınlanacak mı?

Çukur bu akşam yayınlanacak mı? sorusu dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da son dönemin başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli yer alıyor.

Çukur son zamanların fenomen dizilerinden olmaya devam ediyor. Dizinin izleyicileri bu akşam Çukur yayınlanacak mı? Sorusunun cevabını yoğun bir şekilde aratıyor. Sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla Çukur hakkında merak edeilnelr haberde.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çağatay’a karşı direnmekten vazgeçmeyen Yamaç, aradığı desteği ağabeylerinden bulamayınca başka müttefikler edinecek. Ancak Vartolu, Yamaç'ın isteğiyle mahalledeki sorunların kaynağını bulmak için harekete geçecek. Çağatay bir taraftan Selim ve Cumali’yi en korktukları şeylerle sınarken diğer yandan Yamaç’a bir görev verecek. Yamaç’ın bağlılığını ispatlamak için üstlendiği bu görev onun zor bir tercih yapmasına neden olacak. Çağatay bir taraftan Selim ve Cumali’yi en korktukları şeylerle sınarken diğer yandan Yamaç’a bir görev verecek. Yamaç’ın bağlılığını ispatlamak için üstlendiği bu görev onun zor bir tercih yapmasına neden olacak.