Çukur fragmanında neler oluyor? Çukur yeni 53.bölüm fragmanı Show TV'de

Çukur son bölüm izleyici karşısına çıktıktan sonra yeni bölüm frgamanı araştırılıyor. Milyonların sevgilisi, Show TV’nin reyting rekorları kıran Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Çıktığı günden bu yana gündemden düşmeyen Çukur’da, bu hafta da heyecan dorukta. Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Dilan Çiçek Deniz gibi güçlü isimlerin yer aldığı Çukur, yeni sezonunda da milyonları ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Heyecanın hiç dinmediği Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. İşte Çukur’un yeni bölüm fragmanı sizlerle…

Çukur son bölüm izleyici karşısına çıktıktan sonra yeni bölüm frgamanı yayınlandı. Çukur 2. Sezon 20. Bölüm fragmanı yine çok heyecanlı. İlk bölümünden son bölümüne kadar heyecan dozunu hiç düşürmeyen Çukur’da bu hafta da olaylar bitmiyor. Her hafta Pazartesi günü yayınlanan fenomen dizi, saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak. Geçen hafta Karakuzular ve Koçovalılar karşı karşıya geldiği Çukur’da bu hafta neler olacağı büyük merak konusu oldu. Heyecanı hiç düşürmeyen Çukur dizinin yeni fragmanı sizlerle…

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

ÇUKUR 53. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aliço’nun sözlerinden etkilenen İdris Koçovalı Çukur’a geri dönüyor. Koçovalıların büyük bir mutlulukla İdris’i karşıladığı fragmanda, dizinin yeni karakteri Yücel, ''Benim yıllarımı aldılar, canlarını istiyorum!'' sözleriyle Karakuzulara karşı intikam fitilini ateşliyor. Ayşe ve Selim’in hesaplaşması Çukur yeni bölüm fragmanında dikkat çekerken, Çeto ve Mahsun’un karşı planları merak ediliyor.

Çukur yeni bölüm fragmanında savaşın seyri değişiyor. Aliço'nun desteğiyle, Çukur'un mihenk taşı İdris Koçovalı; mahalleye, yuvasına geri dönüyor. Diziye yeni dâhil olan Yüksel'in (Tansu Yücel) intikam ateşiyle yanması dikkat çekerken, Selim duydukları karşısında şaşkına dönüyor.

ÇUKUR 52. BÖLÜMDE (SON BÖLÜM) NELER OLDU?

Karakuzular ve Koçovalılar karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezon Koçovalılar'ın azılı düşmanı Baykal ismi tekrar gündemde... Mahzun'un saplantılı tavırlarıyla Dilan ve Sena'nın başı dertte! Karakuzular'ın mahalleye girişi, mahallelinin Koçovalılar ve Karakuzular'a sürprizi, Yamaç'ın hazırlanın çok eğleneceğiz sözleri dikkat çekiyor.

Çukur son bölümde işler kızışıyor. 2. sezonda ağırlıklı olarak duygusal sahnelere yer veren dizi, ilk sezonu aratır olmuştu. Yeni fragman, eski yüksek tempolu, aksiyon dolu sahnelerin izleyicilerle buluşacağı sinyallerini veriyor. Karakuzular Çukur'a dönüyor. Karşılarında ise yeniden ayağa kalkan Koçovalılar. Yeni fragmanda bir de sürpriz isimler dikkat çekiyor. Tansu Biçer ve Serhat Özcan artık Çukur kadrosunda.

Çukur (11 Şubat Pazartesi) son bölümde; Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in onay vermesi ile  Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek. Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalıların, Karakuzuların üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.?

ÇUKUR DİZİSİ ESKİ BÖLÜMLERDE YAŞANANLAR

Reyting rekorları kıran ve zirvenin vazgeçilmezi olan dizinin yeni bölümde tüm dengeler değişiyor. Küllerinden tekrar doğmaya çalışan Çeto ve Mahsun, amaçlarına ulaşacak adımlar atarken, Koçovalılar kolu kanadı kırılan Çukur'un yaraları sarmaya, Çukur'u kimseye bırakmamaya kararlı.

Veysel'in planları suya düşüyor. Tam ateş edecekken Yamaç ortaya çıkıyor ve ortalık karışıyor. Sultan ve Meliha arasında eski defterler açılıyor ve savaş başlıyor. Tek savaş ikili arasında değil, Karakuzular'da intikam için yakıp yıkmaya, gittikleri yerlere imzalarını bırakmaya yemin ediyor. Koçovalılar; beklenen, özlenene eski ihtişamlı günlerine dönmeye hazırlanıyor.

İdris, Vartolu ve Cumali arasındaki husumete son verir. Selim, Yamaç'ı vuranı bulmak için harekete geçer. Sultan ise özlediği evine dönmek için can atar. Koçovalılar, Çukur'un yaralarını sarmaya, Karakuzular ise intikam için güçlenmeye devam eder.

ÇUKUR DİZİSİNDE ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Haftanın neredeyse hergünü her televizyon kanalında iddaalı diziler yer alıyor. Bu diziler arasında hatrı sayılır reyting oranları alan show tv'nin dizisi çukur'da yer alıyor. İçerde dizisinin bir kısım oyuncusunun yer aldığı çukur dizisi diğer oyuncuları ile de göz dolduruyor. Her dizide olduğu gibi bu dizide de izleyiciye kendini sevdiren Vartolu Erkan Kolçak Köstendil son dönemin en iyi oyuncuları arasında yer alıyor.