Çukur bu hafta neden yayınlanmadı? 7 Ocak 2019 Çukur 49.bölüm yeni bölüm izle son bölüm

Çukur bugün neden yok 7 ocak 2019 Çukur izle Show Tv Çukur Yeni bölüm bugün yok mu Bu hafta yeni Çukur yeni bölüm var mı yok mu ?Çukur yeni bölümü ile Show tv ekranlarına geliyor. Yamaç Kim vurdu Çukur 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak.Çukur yeni bölüm fragmanı izle show tv

Çukur bu hafta yeni bölüm neden yayınlanmadı.Pazartesi akşamlarının rekortmen dizisi Çukur yılbaşı akşamı neden yok? Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi çukur bugün yok mu ? Show tv ekranlarının nefes kesen dizi Çukur geçen hafta muhteşem bir bölüm ile izleyici karşısına geldi.Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Çukur yeni bölüm bu hafta neden yok sorusu birçok dizi sevenlerin  aklında soru işareti olarak kaldı.

Çukur son bölüm de Ersoy'u bekleyen Yamaç en yakınında bulunan birisii tarafından ihanete ugrayarak ormanda vuruldu.Yamaç'ın vurulması Çukur sevenlerinin aklına Yamaç öldü mü sorusunu getiriyor.

Çukur Yamaç öldü mü kim vurdu ? 

Çukur son bölümde Yamaç'ı vuran kişinin kim oldu merak konusu sosyal medya hesaplarında yapılan dedikodularda Yamaç'ı Medet vurdu organ nakli için yaptıgı konuşuluyor.

Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak ?

Show Tv ekranda yayınlanan Çukur dizisi 49.bölüm ile bu hafta yayınlanmayacak olup yeni bölümü ile 7 Ocak  Pazartesi günü sevenleri ile buluşacak.

Çukur 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı ?

Fenomen dizi Çukur bu hafta yeni fragman yayınlanmadı maalesef fragman yayınlandıgında aksam.com.tr adresinden Çukur yeni bölüm fragmanı olarak izleyebilirsiniz.

Çukur son bölüm neler yaşandı 

Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek. 

Çukur 49.Bölüm fragmanı Show Tv yeni fragman

Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak. Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi merakla beklenecek. İdris’in atacağı adım ise tüm dengeleri değiştirecek.

Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek. İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak. Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.