Çukur 129. yeni bölümde neler olacak? Çukur 4. Sezon 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Çukur 4. Sezon 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un yeni bölümü için nefesler tutuldu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Çukur 129. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Çukur dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizi Çukur'un merakla beklenen 4. sezon 37. bölüm (129. bölüm) fragmanı yayına girdi. Peki Çukur dizisi 129. yeni bölümünde neler olacak?

Ay Yapım imzalı fenomen dizi 'Çukur', başladığı günden bu yana birbirinden farklı sahnelere yer verdi. Ekrana gelmesi beklenen Çukur 129. bölümü ile hikayenin tesiri altında kalan dizi severler Pazartesi akşamlarını iple çekiyor.

ÇUKUR 4. SEZON 37. BÖLÜM (129. BÖLÜM) FRAGMANI


ÇUKUR DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelerek, Amca'nın peşine düştü. Yamaç ve peşindekileri atlatmak isteyen Nedim, kendisini yem olarak kullandı ve Amca'nın güvenli bir eve geçmesini sağladı. Koçovalılar ise yakaladıkları Nedim'in, ellerinden kaçmasına izin vererek onu takibe aldılar ve yaptıkları plan sonucunda Amca'ya ulaştılar.