Çukur 125. yeni bölümünde neler olacak? Çukur 4. Sezon 33. yeni bölüm fragmanı yayında!

Çukur 4. Sezon 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un yeni bölümü için heyecan dorukta. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Çukur 4. Sezon 33. Bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Çukur 4. Sezon 33. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Pazartesi akşamları reyting rekoru kıran Çukur, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Peki Çukur 125. yeni bölümünde neler olacak?

ÇUKUR 4. SEZON 33. BÖLÜM FRAGMANI


ÇUKUR DİZİSİNDE NELER OLDU?

Yamaç'ın, Amca'nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç'ı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Kararından geri adım atmayan Yamaç'ın aksiyonu nefesleri kesecek. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, sürpriz bir hamle ile mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Karaca'nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışacak. Celasun'dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde edecek. Bu bilgi Amca ve Karaca'yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratacak.