Çukur 116. yeni bölüm bölüm kesintisiz izleme linki: Çukur 116. bölüm tek parça izle!

Show Tv'nin reyting rekotmeni dizisi Çukur'da sular durulmuyor. Ay Yapım imzalı dizide işler iyice karıştı. Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali'nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. Yamaç'ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek. Çukur 116. yeni bölüm bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz....

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'da bu hafta yine işler çok karışacak. Ay Yapım imzalı Çukur'un yeni bölümü bu akşam izleyenlerini ekran başına kilitleyecek. Çukur'da Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali'nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. Çukur 116. bölüm tek parça izleme linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

ÇUKUR 116. YENİ BÖLÜM BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE!

ÇUKUR 116. YENİ BÖLÜM BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak.

Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali'nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek.

İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak.

Çukur Cumali Amca kimdir, gerçek ismi ne? Müfit Kayacan kaç yaşında, aslen nereli?

Yamaç'ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek.

Amca'nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek.

Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca'nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.