Çukur 115. bölüm fragmanı izle! Yamaç perişan halde Afganistan'da!

Çukur 115. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisinde yaşananlar izleyiciyi derinden etkiliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu da çok konuşulacak gibi gözüküyor. Çukur 115. bölüm fragmanında Kulkan, Yamaç'ı Afganistan'da tutuyor. Koçovalılar, endişe ile Yamaç'ı arıyor.

Çukur 115. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Aksiyon dolu ve nefes kesen sahneleri ile Çukur her pazartesi akşamı Show Tv'de yayınlanıyor. Dizinin yarın yayınlanacak olan bölümünde Yamaç'ın inanılmaz değişimi izleyiciyi şok edecek. Kulkan tarafından Afganistan'a kaçırılan Yamaç'ın perişan ve zavallı hali dikkatlerden kaçmadı. Çukur 115. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar...

ÇUKUR 115. BÖLÜM FRAGMANINDA NEFES KESEN SAHNE!

Çukur 115. bölüm fragmanı yayında aşağıdaki link üzerinden dizinin yeni bölüm fragmanına ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ.

ÇUKUR 115. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Yamaç'ın bir anda ortadan kaybolması Koçovalılar'ı endişe içinde bıraksa da Vartolu'nun Cumali Amca'yla birlikte Çukur'a geri dönmesi aileyi daha büyük bir sürprizle karşılaştıracak. Yamaç'ın Kulkan tarafından Afganistan'da tutulduğu yerden geri dönüp dönemeyeceği ise merakla beklenecek.

ÇUKUR DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'da Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı ve Çağrı Atakan oynuyor.

Koçovalılar'ın düşmanları bitmiyor! Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet'in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.