Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül Yılmaz kimdir?

Milyonları güldüren Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni sezonu ile ekranlara dönüyor! TV8 ve Kanal D ekranlarında hala eski bölümleri yayınlanmakta olan milyonların sevgilisi program, geçen günlerde yayınladığı fragman ile gündem oldu. Yılmaz Erdoğan’ın önderliğinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yeni kadrosu ile ilgi odağı oldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan Ayşegül Yıldız ise en çok merak edilen oyunculardan birisi oldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de yer alacak olan Ayşegül Yıldız kimdir? Ayşegül Yıldız kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

Milyonları ekranlara kilitleyen Çok Güzel Hareketler Bunlar, yeni sezonu ile ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile harika dönüşünün sinyallerini veren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Uzun bir süre sonra ekranlarda yer alacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de yer alacak olan oyuncular da merak konusu oldu. Yeni kadroda yer alan Ayşegül Yıldız merak edilen isimlerin başında geliyor. Zonguldaklı olan genç oyuncu Ayşegül Yıldız kimdir?

AYŞEGÜL YILMAZ KİMDİR?

Ayşegül Yılmaz Çok Güzel Hareketler 2 ile birlikte ekranlarda yer alacak olan genç bir tiyatrocu. Genç isim hakkında çok fazla detay bilinmiyor.

Zonguldaklı olan Yılmaz, Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Zonguldak BKM’de birçok tiyatro oyununda başarılı performanslar sergileyen genç oyuncu, Yılmaz Erdoğan’ın BKM kadrosuna seçilmiştir.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2

İlk sezonunda 5 sezon aynı mutfak oyuncularıyla giden ve Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin gibi yıldız isimleri hayatımıza sokan ve ünlü eden program yeni nesliyle başlıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları daha önce farklı skeç ve tiyatro benzeri televizyon programlarından tanıyor olabileceğimiz isimler bizi karşılayacak.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’DE HANGİ İSİMLER OLACAK?

Çok Güzel Hareketler 2’de aşağıdaki isimler yer alıyor…

Ahmet Hilmi Deler

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Batuhan Soyaslan

Begüm Çağla Taşkın

Cemile Canyurt

Cihan Talay

Ecem Bayır

Eda Nur Hancı

Engin Demircioğlu

Evliya Aykan

Ezgi Özyürekoğlu

Fatih Öztürk

Fatma Tezcan

Gözde Şencan

Gürhan Altundaşar

Hamza Yazıcı

Metin Pihlis

Ozan Yiğit

Safa Sarı

Hilmi Deler