Çocuklar Duymasın neden yayınlanmadı neden yoktu final mi yaptı hangi gün

Çocuklar Duymasın 19 Kasım 2017 pazar günü neden yok Çocuklar Duymasın yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? Çocuklar Duymasın final mi yapıyor Birol Güven ne diyor? Çocuklar Duymasın ile ilgili güncel gelişmeler aksam.com.tr'de. Twitter hesabına baktığımız zaman Çocuklar Duymasın'ın hangi gün yayınlanacağına dair bir bilgi yok. Kanal D yayın akışında da önümüzdeki haftayı göremiyoruz. Çocuklar Duymasın'ın yayınlanmaması acaba akıllara final mi yapacak sorusunu getirdi. Dizinin yapımcısı ya da kanaldan konuyla ilgili açıklama gelmedi. Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Çocuklar Duymasın, ekrana gelen 15. bölümüyle izleyicileri şok etti. Yayınlanan 15. bölümde Meltem'in Haluk'tan boşanmak istemesi sonrasında ekranda duygu dolu anlar yaşandı. Heyecanla izlenen sahneler, ekran başındaki izleyicileri de ekran başına kilitledi.

Çocuklar Duymasın her pazar günü Kanal D'de ekrana geliyordu. 2000'lere damga vuran dizi bugün yayınlanmadı. Peki Çocuklar Duymasın neden yayınlanmadı final mi yapacak? Birol Güven Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın'ın her pazar Kanal D'de ekrana geleceğini söylemişti. Fakat Kanal D'nin bugünkü yayın akışına baktığımız zaman Çocuklar Duymasın'ın yerine yeni dizi Hayati ve Diğerleri'nin yayınlanacağını görüyoruz. Peki Çocuklar Duymasın hangi gün?

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA HALUK VE MELTEM BOŞANIYOR! DİZİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Çocuklar Duymasın, ekrana gelen 15. bölümüyle izleyicileri şok etti. Yayınlanan 15. bölümde Meltem'in Haluk'tan boşanmak istemesi sonrasında ekranda duygu dolu anlar yaşandı. Heyecanla izlenen sahneler, ekran başındaki izleyicileri de ekran başına kilitledi.

ÇOCUKLAR DUYMASIN HANGİ GÜN?

Twitter hesabına baktığımız zaman Çocuklar Duymasın'ın hangi gün yayınlanacağına dair bir bilgi yok. Kanal D yayın akışında da önümüzdeki haftayı göremiyoruz.

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL Mİ YAPACAK?

Çocuklar Duymasın'ın yayınlanmaması acaba akıllara final mi yapacak sorusunu getirdi. Dizinin yapımcısı ya da kanaldan konuyla ilgili açıklama gelmedi. 

Birol Güven devam demişti ama Kanal D'den büyük darbe

Kanal D'de pazar günleri yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. 2000'li yıllara damga vuran dizi yeniden ekrana gelmiş oldukça iyi başlamıştı. Fakat reytinglerde iyi gitmemesi dizinin final yapacağı iddialarını da gündeme getirdi. Birol Güven Twitter hesabından yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın'ın her pazar Kanal D'de ekrana geleceğini duyurmuştu. Fakat işler Birol Güven'in istediği şekilde ilerlemedi. Başrollerini Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın paylaştığı uzun soluklu dizi Çocuklar Duymasın büyük bir şok yaşıyor. Final yapacağı iddialarıyla gündeme gelen Çocuklar Duymasın her pazar Kanal D ekranlarında yer alıyordu. Fakat bu hafta yani 19 Kasım 2017 pazar günü Kanal D yayın akışına baktığımız zaman Çocuklar Duymasın yerine yeni başlayan diziyi görüyoruz.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN AKIBETİ BELLİ OLDU

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarına baktığımız zaman ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama görmüyoruz.

Kanal D yayın akışı 19 Kasım Pazar