Cici Babam filmi nerede çekildi? Filmin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerini Onur Tuna, Onur Atilla, Özgün Aydın ve Uğur Bilgin gibi isimlerin paylaştığı Cici Babam filmi 27 Temmuz Pazartesi akşamı Show Tv'de izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu'nun oturduğu film komedi türünde yer alıyor ve izleyenlerini güldürmeyi başarıyor. Peki, Cici Babam filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

27 Temmuz Pazartesi günü Show Tv’de yayınlanan Cici Babam filmi konusu ve oyuncuları ile ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerini Onur Buldu, Uğur Bilgin, Onur Atilla ve Özgün Aydın’ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Meltem Bozoflu üstleniyor. Filmde, 3 yetişkin kardeşin babalarının ölümü yaşadıkları olaylar eğlenceli bir dille izleyiciye aktarılıyor. İşte Cici Babam filmi oyuncuları ve konusu...

CİCİ BABAM FİLMİ KONUSU NE?

Babaları vefat etmiş 3 kardeş, Gaziantep'in bir köyünde yaşayan annelerinin yanına giderken görmeye hiç alışık olmadıkları, son derece marjinal görünümlü bir otostopçuyu yanlarına alırlar. Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. Köye vardıklarında büyük sürpriz ortaya çıkar, rastaları ve dövmeleriyle dikkat çeken Tanju'nun (Mahir İpek) evleneceği kadın, 3 kardeşin dul annesi Melahat'ten (Yasemin Conka) başkası değildir.

CİCİ BABAM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrollerini Özgün Aydın, Onur Tuna, Onur Atilla ve Uğur Bilgin’in paylaştığı Cici Babam filmi çekimleri, Muğla’nın 13 ilçesinden birisi olan Köyceğiz ve Muğla’nın çeşitli yerlerinde gerçekleştirilmiştir.

CİCİ BABAM OYUNCULARI

Cici Babam filmi oyuncu kadrosunda; Onur Atilla, Özgün Aydın, Onur Buldu, Uğur Bilgin, Derya Karadaş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Aslı İnandık ve Mahir İpek gibi isimler yer alıyor.