Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmi konusu nedir? Charlie'nin Çikolata Fabrikası oyuncuları kimler?

Başrollerinde ABD'nin ünlü oyuncusu Johnny Depp'in yer aldığı Charlie'nin Çikolata Fabrikası (Charlie and the Chocolate Factory) filmi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Tim Burton yönetmenliğinde 2005 yılında vizyona giren filmde tuhaf görünüşlü Willy Wonka, şeker fabrikasının kapılarını muhteşem şekerlemelerinin sırrını açıklayacağı beş şanslı çocuğa açıyor. İşte Charlie'nin Çikolata Fabrikası oyuncuları ve konusu...

TRT 1'de izleyiciyle buluşan Charlie'nin Çikolata Fabrikası konusu ve oyuncuları ile ekran başındakilerin ilgisin çekmeyi başardı. Freddie Highmore, Johnny Depp, David Kelly ve Helena Bonham Carter gibi isimlerin yer aldığı filmde esrarengiz ve kapalı olan çikolata fabrikası ile ilgili hikaye anlatılıyor. 2005 yılında vizyona giren filmi 474 milyon dolar hasılat elde etmiştir.

CHARLİE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI KONUSU

Son derece sıra dışı bir yapıya sahip olan Willy Wonka'nın bir çikolata fabrikası vardır. Bu fabrikayı, kendisinden sonrası için bırakabileceği birini aramaktadır. Bir değerlendirme yapabilmek için yarışma düzenler. Önce eğitecek sonra da zamanla yerini devredecektir. 5 çocuk seçer. Bunlardan birisi Charlie'dir. O fakir bir aileden gelen bir çocuktur. Diğerleri ile birlikte çikolata fabrikasını gezerler. Charlie'nin orada görecekleri, çok etkileyecek ve onu Wonka'nın hayal alemine çekecektir.

CHARLİE'NİN ÇİKOLATA FABRİKASI OYUNCULARI

Freddie Highmore

Johnny Depp

David Kelly

Helena Bonham Carter

Noah Taylor

Missi Pyle

James Fox

Jordan Fry

Deep Roy

Christopher Lee

Annasophia Robb

Julia Winter