Çete Savaşları (Son of a Gun) filmi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Başrollerinde Brenton Thwaites, Ewan McGregor ve Alicia Vikander'in yer aldığı Çete Savaşları filmi 25 Temmuz Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Julius Avery yönetmenliğinde 2015 yılında vizyona giren film askiyon sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Peki, Çete Savaşları filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

25 Temmuz Cumartesi günü Kanal D’de yayınlanan Çete Savaşları filmi konusu ve oyuncuları ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerini Brenton Thwaites, Ewan McGregor ve Alicia Vikander’in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Julius Avery oturuyor. İşte Çete Savaşları filmi oyuncuları ve konusu...

ÇETE SAVAŞLARI FİLMİ KONUSU

Yılın merakla beklenen suç dramı örneği olan Çete Savaşları, hapisten çıktıktan sonra yeniden Avustralya’nın suç dünyasına düşen ve hem daha öncesinde hem şimdi tekrar yaşadığı kötü anılarından kurtulmak için debelenen 19 yaşındaki genç delikanlı JR'ın dramına odaklanıyor. Suç filmlerinin ünlü yönetmeni Julius Avery'nin yazıp yönettiği filmin başrollerinde Ewan McGregor, Brenton Thwaites, Alicia Vikander ve Jacek Koman oynuyor.

ÇETE SAVAŞLARI OYUNCULARI

Brenton Thwaites Rolü : JR

Ewan McGregor Rolü : Brendan Lynch

Alicia Vikander Rolü : Tasha

Matt Nable Rolü : Sterlo

Damon Herriman Rolü : Wilson

Jacek Koman Rolü : Sam Lennox

Tom Budge Rolü : Josh

Nash Edgerton Rolü : Chris