Cesur Yürek 19. yeni bölüm fragmanı son bölümde Ömer'in büyük itirafı

Cesur Yürek son bölüm Show TV’de ekranlara geldi. Perşembe akşamlarının büyük ilgi çeken Show TV dizisi Cesur Yürek 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cesur Yürek yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölümde, Ömer hayati bir seçim yapmak zorunda kaldı. Kirve’nin zekice planı herkesi şok ederken Kirve ve Tatar Ahmet savaşı şiddetlendi. İşte, Cesur Yürek 19. yeni bölüm fragmanı ve Cesur Yürek son bölüm izleme linki.

Cesur Yürek 19. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan Cesur Yürek son bölüm nefes kesen sahnelerle Perşembe akşamı Show TV’de ekranlara geldi. Cesur Yürek son bölüm Kirve’nin zekice planlarına sahne oldu. Dizinin son bölümünde, Ömer hayati bir seçim yapmak zorunda kaldı. Kirve’nin zekice planı herkesi şok ederken Kirve ve Tatar Ahmet savaşı şiddetlendi. Cesur Yürek 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Cesur Yürek son bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor.

CESUR YÜREK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer hayati bir seçim yapacak! Ömer ve Tatar Ahmet, Kirve’nin zekice planı karşısında büyük şok yaşarlar. Geçmiş hesapları açan Kirve, kendi konseyini kurmak için harekete geçer. Kirve’nin arkasındaki güçler karşısında Ömer ve Tatar Ahmet’i zorlu bir oyun bekliyordur. Atilla Binbaşı’nın peşinden giden Ömer, öğrenecekleri karşısında büyük şok yaşar. Kirve ve Tatar Ahmet’in savaşında Ömer’in yapacağı tercih tüm dengeleri değiştirecektir… 

CESUR YÜREK SON BÖLÜM İZLE - SHOW TV

CESUR YÜREK KONUSU NEDİR?

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.