Çember Ölüm Bizi Ayırana Kadar konusu ne, oyuncuları kimler? Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar Tv'de ilk kez yayınlanıyor!

Çember Ölüm Bizi Ayırana Kadar filmi 9 Mayıs Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında Tv'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Serdar Orçin'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Ömer Baykul oturuyor. Film aksiyon ve polisiye türüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Peki, Çember Ölüm Bizi Ayırana Kadar konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarında televizyonda ilk kez yayınlanan Çember Ölüm Bizi Ayırana Kadar filmi oyuncuları ve konusu ile ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Ömer Baykul yönetmenliğinde çekilen filmin başrollerinde Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Serdar Orçin yer alıyor. Filmde Türkiye'nin sayılı zenginlerinden birisinin cinayete kurban gitmesi ile ilgili olaylar anlatılıyor.

ÇEMBER ÖLÜM BİZİ AYIRANA KADAR KONUSU

Türkiye'nin sayılı zenginlerinden birinin kızıyla evlenen Kerim Savaş, düğünden kısa bir süre sonra evinde ölü bulunur. Yapılan soruşturmanın ardından çiçeği burnunda damadın öldürüldüğü anlaşılır. Polisin elinde kalabalık bir şüpheli listesi olmasına rağmen ortada suça dair en ufak bir kanıt olmadığı için özel birim polisleri işin içinden çıkmakta zorlanırken ikinci bir cinayet daha işlenir.

ÇEMBER ÖLÜM BİZİ AYIRANA KADAR OYUNCULARI

Çember: Ölüm Bizi Ayırana Kadar filminin oyuncuları arasında Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Berçeste Kitapçı, Kahraman Sivri, Nihan Şahenk, Dilan Düzgüner, Selin Dumlugöl ve Cansu Yeşim Aldoğan yer alıyor.