Cemal Hünal'ın ardından bir transfer daha! Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın ünlü oyuncusu Sadakatsiz'e geliyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'e bir oyuncu daha transfer edildi. Geçtiğimiz günlerde Cemal Hünal'ın Sinan karakteri ile diziye katılacağını duymuştuk. Şimdi de Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın başarılı oyuncusu Aytan Taş, dizinin kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu Taş, Sadakatsiz'de Didem karakterini canlandıracak.

2020-2021 dizi sezonun en başarılı yapımlarından biri olan Sadakatsiz, bu akşam 19. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin hikayesi hareketlenirken, bazı oyuncuların da kadroya dahil olduğunu öğrendik. Geçtiğimiz günlerde Cemal Hünal, Asya'nın üniversiteden arkadaşı Sinan olarak Sadakatsiz'e dahil oldu. Bugün alınan bilgiye göre başarılı oyuncu Aydan Taş da kadroya dahil edildi.

Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen'in başrolünde yer aldıkları dizi, yine heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek.a Doctor Foster isimli BBC'nin dünyaca ünlü projesinden uyarlanan Sadakatsiz, Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Birçok yapımda rol alan Aydan Taş, yeni dizisi ile sevenlerinin karşına çıkacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Aydan Taş, dizide Didem karakterine hayat verecek.