Çaylaklar filmi TV'de ilk kez izleyici karşısında! Çaylaklar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Milla Jovovich, Sandrine Pinna, Björn Freiberg gibi isimlerin yer aldığı Çaylaklar filmi Show Tv ekranlarında TV'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. 2019 yılında vizyona geren Çin yapımı filmin senaryosu ve yönetmenliği Alan Yuen'e ait. Peki, Çaylaklar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

7 Haziran Perşembe günü Show Tv ekranlarında televizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkan Çaylaklar filmi konusu ve oyuncuları ile dikkat çekmeyi başardı. Başrollerini Milla Jovovich, Sandrine Pinna, Björn Freiberg'in paylaştığı aksiyon filmi heyecan dolu sahneleriyle sürükleyici dakikalar yaşatıyor. 113 dakika uzunluğundaki Çin yapımı filmin yönetmen koltuğunda Alan Yuen oturuyor.

ÇAYLAKLAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ekstrem sporlara düşkün olan Zhao Feng, kendini tesadüfen yasadışı uluslararası bir ticaretin içinde bulur. Bu durum üzerine özel ajan Bruce, Zhao'yu takip etmek için Budapeşte'ye gider. Bruce, berbat bir polis olan Miao Yan, profesyonel olmayan bir bilim insanı olan Ding Shan ve işsiz bir doktor olan Lv'den oluşan amatör bir birim kurar. Kıdemli ajan Bruce önderliğinde ekip, teröristlere karşı savaş açar.

ÇAYLAKLAR FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Milla Jovovich

Sandrine Pinna

Björn Freiberg

David Torok

Temur Mamisashvili

Kyle Paul

Paul Allica