Çatı Katı Aşk 9. bölüm özeti

Çatı Katı Aşk 5 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan 9. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Yayın hayatına başlayan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Çatı Katı Aşk dizisi cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kiracı ve Nilay Deniz'in paylaştığı dizi yaz aylarının en çok izlenen dizilerinden birisi oldu. 

ÇATI KATI AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Asaf’ın gönderdiği zarftan çıkan not ve fotoğraf Ayşen ve Ateş’i köşeye sıkıştırmıştır. Ateş, Asaf’ın tehdit ve şantajına boyun eğerek gitmek ya da onunla savaşmak için kalmak arasında bir karar vermek zorunda kalır. Bir sabah aniden ortadan kaybolan Ateş, mahallede ve yalıda büyük bir paniğe neden olur. Herkes bir yandan Ateş’i bulma derdine düşerken, diğer yandan da Asaf’tan gelebilecek yeni tehlikelere karşı gözlerini açık tutmak zorundadırlar.

Ateş’in peşinde başlarına gelmedik kalmayan Ayşen, Demir ve Yasemin sonunda ona ulaşırlar. Zorlu ikna süreci sonrasında mahalleye dönen Ateş’in yalıda yaşama kararı vermesi herkesi şoke eder.

Ateş ve Yasemin yalıya döndüklerinde Demir ve Yasemin’in onlara yapacağı sürpriz kahramanlarımızın Asaf tehlikesiyle karşı karşıya kalmalarına neden olur.