Çatı Katı Aşk 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, son bölümde neler oldu?

Yaz akşamlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 23 Temmuz Perşembe günü Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı dizi yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeni topladı. Peki, Çatı Katı Aşk 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların yeni dizisi Çatı Katı Aşk birinci bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Perşembe akşamları Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş otururken oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı, Renan Bilek, Tülay Günal gibi isimler yer alıyor. İşte Çatı Katı Aşk yeni bölüm fragmanı ve 3. bölümünde yaşananlar...

ÇATI KATI AŞK 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çatı Katı Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

ÇATI KATI AŞK 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇATI KATI AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ

Ateş ve Yasemin’in düğün yapamadan evlendiklerini öğrenen Perihan bu duruma çok üzülür ve ikiliye unutulmaz bir düğün yapmak için mahalleliyle beraber kolları sıvar. Ancak Ateş ve Yasemin’in hareketleri Saadet’in şüphelenmesine neden olur. Saadet gerçeği öğrenmek için torunlarıyla beraber harekete geçer. Ateş ve Yasemin düğünü iptal etmek için ellerinden geleni ardına koymazken düğün hazırlıklarına gizli gizli devam etmek zorunda kalan Perihan’ın planı Ateş Ayşen, Demir ve Yasemin’i hiç beklenmedik olayların içerisine sürükler.

Ne yaparsa yapsın Ayşen’i evli olmadığına ikna edemeyen Ateş duygularında samimi olduğunu Ayşen’e ispatlamak için farklı yollar denese de Ayşen’in kolay kolay yelkenleri suya indirmeye niyeti yoktur. Demir ise Saadet’in talimatıyla ortakları araştırırken Ateş ve Yasemin’in evliliğin gerçek olmadığını öğrenir.