Çarpışma 14. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Çarpışma yeni bölüm fragmanı yayında

Çarpışma 14. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Çarpışma dizisinin takipçileri dizinin yeni bölümünü merakla bekliyordu. Ancak dizinin yeni bölümünü bekleyenlere kötü haber geldi. Sevilen dizi 14 Mart akşamında ekrana gelmedi. 14 Mart’ta 21:00’da Cumhurbaşkanı ile Özel programı yayınlandı. Son bölümde Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat verdiği Kadir annesinin evine gitti. Nefeslerin tutulduğu bu sahnede izleyicilerin heyecanla beklediği karşılaşma yaşandı. Kadir ve annesi sonunda karşı karşıya geldiler.

Çarpışma dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Çarpışma 14. yeni bölüm ne zaman? Sevilen dizi 14 Mart akşamında ekrana gelmedi. 14 Mart’ta 21:00’da Cumhurbaşkanı ile Özel programı yayınlandı. Dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümü çok heyecanlıydı. Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat verdiği Kadir annesinin evine gitti. Nefeslerin tutulduğu bu sahnede izleyicilerin heyecanla beklediği karşılaşma yaşandı. Kadir ve annesi sonunda karşı karşıya geldiler. İşte merak edilenler

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇARPIŞMA NEDEN YAYINLANMADI?

Çarpışma dizisi izleyicileri bu akşam yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyorlar. Sevilen dizi 14 Mart akşamında yayınlanmayacak. 14 Mart’ta 21:00’da Cumhurbaşkanı ile Özel programı ekrana gelecek.

14 MART SHOW TV YAYIN AKIŞI

06:00 Güldüy Güldüy Show Çocuk Tekrar

08:00 Kendine İyi Bak Yeni Bölüm

10:00 Yeni Gelin Tekrar

13:00 Gelin Evi Yeni Bölüm

15:00 Zahide Yetiş'le Canlı Yayında

18:45 Show Ana Haber Canlı

20:00 Güldür Güldür Show Tekrar

21:00 Cumhurbaşkanı ile Özel Canlı

23:15 Çarpışma Tekrar

01:45 Nöbet Tekrar

03:45 Gelin Evi Tekrar

05:00 Lezzet Akademisi Tekrar.

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin yeni bölümünün 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat verdiği Kadir annesinin evine gitti. Nefeslerin tutulduğu bu sahnede izleyicilerin heyecanla beklediği karşılaşma yaşandı. Kadir ve annesi sonunda karşı karşıya geldiler.

Kadir, kapıyı açan kişiye “burada siz mi oturuyorsunuz” dedi. Bu arada Asiye zil sesini duyduğu anda konuşulanları duydu ve kapıya doğru ilerledi. Kapıyı açan kişi Kadir'e “Hayır yani evet burada yaşıyorum ama ev sahibi ben değilim” cevabını verdi.

Kadir ise, “Burada kim oturuyorsa onu çağırır mısınız?” dedi. Kapıyı açan kadın “Kim geldi diyeyim?” dediğinde Kadir, “Kadir Adalı” dedi. Kadın beklemesini söyleyince Kadir “Yusuf geldi deyin” dedi. Kadın emin olmak için “Kim geldi diyeyim” dedi. Kadir tekrar “Yusuf. Oğlu Yusuf geldi” dedi. Asiye bu sözleri duyduğunda çok heyecanlandır. Asiye, “Ben sana söylemiştim. Bir gün o kapı çalacak demiştim. Oğlumu içeri al” dedi.

Bu arada Aylin ile birlikte bankta oturan Zeynep'in yanlarına Veli geldi. Aylin sevinçle Veli'ye sarıldı. Aylin Veli'nin yüzüne baktığında ona iyi olup olmadığını sordu. Veli “İyiyim, merak etme” dedi. Aylin Veli'ye “Anne olmak ne demek biliyor musun” diye sorunca çok şaşırdı. Aylin'e anne olmanın fedakar olmak olduğu cevabını verdi. Zeynep, Aylin'in elinden tutarak Veli'nin yanından kalkıp gittiler. Veli, Aylin'e el salladı ve ardından, “Sevdiklerinin mutlu olması için sevmediklerine katlanmaktır” dedi.