Canavar Kamyonlar oyuncuları kimler? Canavar Kamyonlar konusu nedir?

Canavar Kamyonlar bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Senaryosunu Derek Connolly'nin kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Chris Wedge yapıyor. Canavar Kamyonlar filmini daha önce izlemeyenler filmin konusunu ve oyuncu kadrosu ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Canavar Kamyonlar konusu nedir? Canavar Kamyonlar oyuncuları kimler?

Canavar Kamyonlar bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Filmi daha önce izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler film ile ilgili araştırmalar yapıyor. Başrolünde Lucas Till'in yer aldığı 'Canavar Kamyonlar' filmi 2016 yapımıdır. Peki, Canavar Kamyonlar konusu nedir? Canavar Kamyonlar oyuncuları kimler?

CANAVAR KAMYONLAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Doğduğu şehirden ve hayattan kaçmanın yolunu arayan lise son sınıf öğrencisi Tripp'in macerasını izleyeceğimiz filmde, gencimizi hurda araba parçalarıyla kendine büyük bir kamyon yaparken buluyoruz.

Civardaki petrol sondaj alanındaki bir kaza sonucu hıza özel bir yeteneği olan garip bir yeraltı yaratığı serbest kalır ve bu garip ancak sevimli canavarın ilk bulduğu kişi de Tripp olur. Sürüklendiği macera ile Tripp hem yeni bir arkadaş edinmiş hem de şehirden kaçmanın bir yolunu bulur.

CANAVAR KAMYONLAR FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Lucas Till

Jane Levy

Amy Ryan

Rob Lowe

Danny Glover

Barry Pepper

Holt McCallany