Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir? Feyyaz Şerifoğlu nereli, sevgilisi kim, kaç yaşında?

Feyyaz Şerifoğlu dün akşam Kanal D'de yayın hayatına başlayan dizide Sedat karakterine hayat veriyor. Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini hayat vermiş olan oyuncu kısa sürede izleyenlerin gönlünü kazandı. Uzun bir süre Ajda Pekkan2ın vokalistliğini yapan isim Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında? Feyyaz Şerifoğlu nereli, sevgilisi kim?

Feyyaz Şerifoğlu, sevenlerinin karşısına Sedat karakteri ile çıkıyor. Dizi dün akşam Kanal D'de ilk bölümü ile yayınlandı. Sedat dizide Koroğlu ailesinin küçük oğlunu canlandıracak. Son olarak Tv 8'de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde Can karakterine hayat vermiştir. Rize'de dünyaya gelen Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında? Feyyaz Şerifoğlu nereli, sevgilisi kim?

CAMDAKİ KIZ'IN SEDAT KİMDİR?

Koroğlu ailesinin küçük oğludur. Babası tarafından "bir baltaya sap olamamakla" suçlanır. Annesi onu el bebek gül bebek büyüttüğü için rahata alışkındır, şımarıktır. Ama özünde sevgi dolu, kalbi kırık bir çocuktur. Babasına kendisini nasıl kanıtlayacağını bilememektedir. Babası tarafından evliliğe zorlanır ve kader karşısına Nalan'ı çıkarır.

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize'de doğmuştur. O Ses Türkiye yarışmasında katılan "Gidene" şarkısıyla dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artıran Şerifoğlu, Tekirdağ Çorlu'da Tekstil Mühendisliği mezunudur.

Feyyaz Şerifoğlu, 2014 yılında Behzat Gerçeker öncülüğünde Enbe Orkestrası ile başladığı kariyer yolculuğuna birçok ünlü sanatçıyla sahne hayatına devam etti. Ajda Pekkan'ın Harbiye Açıkhava, Bostancı Gösteri Merkezi, Antik Tiyatro ve önemli organizasyonlarında vokalistlik yaptı.

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut kimdir? Devrim Yakut kaç yaşında, nereli?