Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Feride, Nalan'ı dövüyor

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisi 7. bölüm fragmanı ekrana getirildi. Sedat ile Nalan'ın yakınlaştığını gören Feride deliye döner. Nalan'ı döven Feride, onun sağlığını bozacak bir bitki çayı içirir.

Kanal D'de ekrana getirilen Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi 20 Mayıs perşembe akşamı 6. bölümü ile ekrana getirildi.

Camdaki Kız 6. bölüm final sahnesinde; Nalan, Sedat'a olan aşkını ilan eder ve onu öper. O anlara şahit olan Feride adeta çıldırır.

Camdaki Kız 7. bölüm fragmanı ekrana getirilirken Nalan'ın Feride'den dayak yediği anlar damga vurdu. Feride, kendince Nalan'ın kaybolan ahlakını yerine getirmeye çalışır. Tahta bir sopayla Nalan'ı döven Feride hıncını alamaz. Nalan da acı içinde yerde kıvranır.

Nalan'ı öldüresiye döven Feride, aldığı karışık otlardan yaptığı çayı da içirir. Karışımı içen Nalan, odasında yere yığılırken yardımına Muzo koşuyor.