Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Camdaki Kız yok mu, neden yok?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız yeni bölümü ile ilgili aramalar hız kazandı. Dizide geçen hafta Feride, Hayri'nin Nalan'a çiçeklerle ilgili verdiği notu buldu. Nalan'ın karşısına geçerek ondan hesap sordu. Nalan ise, annesinin bu yaklaşımından dolayı rahatsız olup ona karşı ilk kez tepkisini gösterdi. Peki, Camdaki Kız yok mu, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın yeni bölümü büyük bir heyecan ile bekleniyordu. Ancak dizinin yeni bölümü Kanal D'nin bu akşamki yayın akışında yer almadı. İzleyiciler Camdaki Kız yok mu, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı...

CAMDAKİ KIZ YOK MU, NEDEN YOK?

Camdaki Kız yeni bölüm bu akşamki yayın akışında yer almadı. Dizinin bayram tatili nedeni ile yayınlanmadığı tahmin ediliyor.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Camdaki Kız yeni bölüm 12 Mayıs akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

CAMDAKİ KIZ GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Feride, Hayri'nin Nalan'a çiçeklerle ilgili verdiği notu bulur. Nalan'ın karşısına geçerek ondan hesap sorar. Nalan ise, annesinin bu yaklaşımından dolayı rahatsızdır ve ona karşı ilk kez tepkisini gösterir.

Nalan ve Hayri'nin fotoğrafını gören Sedat, Nalan ile yüzleşir. Hayri'nin söyledikleri kulağında çınlayan Nalan ise, Sedat'a karşı sert duruşunu korurken, Hayri de fotoğraflarını çeken magazincilerin peşine düşer.

Pera hakkında araştırma yapmaya karar veren Rafet, Pera'nın Pervin'in kızı olduğunu öğrenir. Hayri'nin notunu Nalan'ın odasında bulan Feride'ye Nalan'ın tepkisi beklenmedik derecede sert olur.