Camdaki Kız yeni bölüm bu akşam var mı, ne zaman? Camdaki Kız 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız'ın 26. bölümü en son geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıkmıştı. Camdaki Kız'da en son bölümde şirkette ortaklığı garantileyen Cavit, Sedat'ın Melisa ile olan görüntülerinin olduğu USB'yi Sedat'a verirken, bu ana şahit olan Nalan ise USB'yi gizlice alarak görüntüleri izledi. Dizide şimdi neler yaşanacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Camdaki Kız yeni bölüm bu akşam var mı, ne zaman? Camdaki Kız 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın yeni bölümü büyük bir heyecan ile bekleniyor. Dizi geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili nedeni ile yayınlanmamıştı. Camdaki Kız'ın ekrana gelen son bölümünün son sahnesinde ise Nalan, Sedat ile Melisa'nın görüntülerini izlemiş, şaşkına dönmüştü. Nalan'ın yeni bölümde neler yapacağı merak konusu oldu. Peki, Camdaki Kız yeni bölüm bu akşam var mı, ne zaman? Camdaki Kız 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM YOK MU?

Camdaki Kız'ın yeni bölümü bu hafta Kanal D yayın akışında yer almadı. Bu hafta dizinin tekrar bölümü ekrana gelecek. Camdaki Kız da yılbaşı tatili veren diziler arasında yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Camdaki Kız 27. bölüm tarihi belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

CAMDAKİ KIZ 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız'ın 26'ıncı bölümü izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla Perşembe akşamına damgasını vurdu.

Camdaki Kız'ın bu bölümünde Melisa'nın gerçek kimliği ortaya çıkınca Rafet ipleri eline aldı ve Melisa'yı ziyarete giderek bu ilişkiyi bitirdi. Selen'in hamile olmadığını öğrenen Gülcihan, evin geri kalanına bebeklerini kaybettiklerini söyleyecekleri bir plan yaptı. Feride, Alper'le buluştuktan sonra gerekeni yapması için Cana'dan yardım istemeye gitti. Cana'dan durumu öğrenen Sedat ise Cavit'ten tekrar yardım istedi. Şirkette ortaklığı garantileyen Cavit, Sedat'ın Melisa ile olan görüntülerinin olduğu USB'yi Sedat'a verirken, bu ana şahit olan Nalan ise USB'yi gizlice alarak görüntüleri izledi.