Camdaki Kız sete çıktı! Merakla beklenen ilk görüntüler geldi…

2020-2021 dizi sezonuna Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından alıntılanan diziler damgasını vurdu. Geçtiğimiz aylarda Camdaki Kız isimli eserin, diziye dönüştürüleceği haber verilmişti. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Can olarak çok sevilmesi de dizinin daha başlamadan büyük ilgi görmesini sağladı. İki başarılı oyuncu dizide Nalan ve Sedat karakterlerine hayat verecek. Merakla beklenen dizinin set görüntüleri ilk kez paylaşıldı.

Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu'nun katkıları ile hazırlanan Camdaki Kız dizisi çok yakında başlayacak. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolü paylaştığı dizinin yıldız oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Camdaki Kız dizisi, bu sezonun en iddialı yapımları olan Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda'ya kardeş dizi olacak. Gerçek hayat hikayesini anlatacak diziden de müjdeli bir haber geldi.

Özellikle Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun tekrar dizi çifti olması hayranları heyecanlandırdı. Diziyle ilgili güzel bir gelişme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter sayfasından dizinin çekimlerinin başladığını duyurdu. Hızlı bir şekilde toparlanan oyuncu kadrosundan sonra çekimlere başlandı.

Yayınlanmasına az bir süre kalan dizinin set görüntüleri ilk kez paylaşıldı.