Camdaki Kız Sema kimdir? Camdaki Kız Sema Nalan'ın gerçek annesi mi, Feride anneanne mi?

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın annesi Feride'nin ara ara hayalini gördüğü Sema karakteri, bugün de kendini gösteriyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız'da Sema'nın kim olduğu bilmeyen izleyiciler arama yapmaya başladı. Peki, Camdaki Kız Sema kimdir? Camdaki Kız Sema Nalan'ın gerçek annesi mi, Feride anneanne mi? İşte merak edilenler...

Kanal D'de yayınlanan ve gerçek bir hayat hikayesini anlatan Camdaki Kız'da geçtiğimiz bölümlerde Feride'nin, Nalan'ın annesi olması için yaşlı olması da dikkatleri çekmişti. Ayrıca Feride'nin Sema karakterinin hayalini ara ara görmesi de merakı giderek arttırdı. İzleyiciler "Camdaki Kız Sema kimdir? Camdaki Kız Sema Nalan'ın gerçek annesi mi, Feride anneanne mi?" sorularının yanıtını araştıyor.

CAMDAKİ KIZ SEMA KİMDİR?

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolünde oynadığı Camdaki Kız dizisinde Sema karakteri aslında Nalan'ın gerçek annesidir.

Nalan, ergenliğe girdiği günden itibaren annesi Feride tarafından sürekli kontrol edilmiş, ancak kısıtlı hayatına rağmen kendisini geliştirmiş bir kızdır. Anne Feride'nin geçmişte yaşadığı, sır gibi sakladığı bir travması vardır. Bu travmanın acısını, en çok Nalan'a çektirir. Bu travma ise Nalan'ın gerçek annesi Sema ile ilgilidir.

Aynı adı taşıyan kitaptan uyarlanan hikayeye göre Nalan'ın annesi öz dayısı tarafından tecavüze uğramış ve Nalan'ı dünyaya getirmiştir. Sema Nalan'ı dünyaya getirirken vefat etmiştir. Kızının ölümü ardından bir daha eskisi gibi olmayan Feride, bir daha aynı şeyi yaşama korkusuyla Nalan'ın hayatını kabusa çevirmiştir.