Camdaki Kız Muzo'nun hastalığı nedir? Camdaki Kız Muzo hasta mı?

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Camdaki Kız büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide ilk iki bölümde yüzünü göstermeyen Muzo karakteri, geçtiğimiz bölüm ortaya çıktı. Enis Arıkan'ın canlandırdığı Muzo karakterinin rahatsızlığı merak konusu oldu. Peki, Camdaki Kız Muzo hasta mı? Camdaki Kız Muzo'nun hastalığı nedir?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenerek çekilen Camdaki Kız'ın yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Gerçek hayat hikayesini anlatan dizide ilk iki bölümde Sedat'ın kardeşi Muzo yüzünü göstermemiş ve büyük merak uyandırmıştı. Muzo karakteri, geçtiğimiz bölüm ortaya çıktı. Enis Arıkan'ın canlandırdığı Muzo karakterinin rahatsızlığı araştırılmaya başlandı. Peki, Camdaki Kız Muzo hasta mı? Camdaki Kız Muzo'nun hastalığı nedir?

CAMDAKİ KIZ MUZO'NUN HASTALIĞI NEDİR?

Odasından çıkmayan ve tüm aile fertlerinin fikirlerine saygı duyduğu Muzo karakteri doğuştan bir takım fiziksel gelişim sorunlarıyla doğmuş, çok ağır tedaviler almış ve acı çekmiştir. Bu sebeple çocuk yaşlardan itibaren insanlardan uzak durmuştur. Çok zeki ve yetenekli bir mimardır. Özellikle babası Rafet Koroğlu ve diğer aile üyelerinin fikirlerine saygı duyduğu tek kişidir.

Sıklıkla vakit geçirdiği odasında kendine bir dünya kuran Muzaffer, kendini teknolojiye vermiş durumda. Muzo odasına kurduğu uzay üssüne benzeyen mekanda vakit geçiriyor.