Camdaki Kız konusu nedir, hangi kitaptan uyarlama? Camdaki Kız nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Camdaki Kız bu akşam yayın hayatına merhaba diyecek. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği iddialı dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri çekti. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikâyesinin anlatıldığı dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alıyor, yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. İşte Camdaki Kız hakkında tüm merak edilenler...

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Camdaki Kız bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandı. Camdaki Kız konusu nedir, hangi kitaptan uyarlama? Camdaki Kız nerede çekildi, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte yeni dizi Camdaki Kız hakkında tüm merak edilenler..

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur.

Camdaki Kız Nalan kimdir, kaç yaşında? Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik aslen nereli, evli mi?

Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlamadır. Camdaki Kız kitabında gerçek hayat hikayesi anlatılmaktadır. Bir psikiyatrist olan Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarından deneyimlediği yaşamlara yer verdiği romanlarını okuyucu ile buluşturmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Camdaki Kız kitabı da hikayesiyle, sizi alıp derin düşüncelere daldıracak türden bir roman.

Camdaki Kız 1. bölüm izle tek parça! Camdaki Kız 1. bölüm özeti!

CAMDAKİ KIZ NEREDE ÇEKİLDİ?

Camdaki Kız dizisi İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Cihangir ve Taksim Caddesi'nde çekildi. Camdaki Kız dizisinin geride kalan bütün bölümleri de İstanbul'da gerçekleşecek.

Dizinin çekimleri için setin merkezlerinden biri Cihangir semti olacak. Cihangir'de kiralanan bir apartmanda gerçekleşen Camdaki Kız dizisinin çekimlerinin birçoğu Beyoğlu ilçesinde ve Tarlabaşı Bulvarı civarlarında gerçekleşiyor.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Camdaki Kız'ın oyuncuları arasında; Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor.

Nalan- Burcu Biricik

Gülcihan - Devrim Yakut

Sedat - Feyyaz Şerifoğlu

Döndü - Feri Baycu Güler

Toko - Hamza Yazıcı

Cana - Hande Ataizi

Feride - Nur Sürer

Adil- Şerif Erol

Selen- Selma Ergeç

Rafet - Tamet Levent

Hafize - Nihal Menzil

Levent- Tuğrul Tülek