Camdaki Kız 9. bölüm sezon finalinde şoför Hayri sürprizi! Camdaki Kız 9. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı yayında!

Camdaki Kız 9. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı izleyicisiyle buluştu. arklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Camdaki Kız dizisi 9. bölüm sezon finali 2. fragmanı ile diziye dahil olan şoför Hayri kim olduğu merak konusu oldu. Kafalarda soru işareti bırakan Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı ve dizi ile ilgili yeni gelişmeler haberimizde.

Camdaki Kız dizisi sezon finali olan 9. bölümden ikinci fragman yayına girdi. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Camdaki Kız dizisi 9. bölüm sezon finali 2. fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Camdaki Kız sezon finalinde Nalan ve Sedat sonunda evleniyor!

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyez Şerifoğlu ile birlikte Devrim Yakut, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek'in paylaştığı Camdaki Kız dizisi sezon finali 10 Haziran Perşembe akşamı Kanal D'de.

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜM SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI


CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİNDE NELER OLUYOR?

Nalan ve Sedat sonunda evleniyor!

Sedat ve Nalan'ın düğün günü gelip çatmıştır. Nalan'a sert davranan Feride biraz olsun yumuşar. Nalan ise annesinin yumuşak tavrı karşısında şaşırır. Öte yandan Nalan babasından hayatı ile bazı gerçekleri öğrenecektir.

Düğün bile olsa Cana Sedat'ın peşini bırakmaz. Ancak karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştirecektir.