Camdaki Kız 44. Bölüm izle tek parça! Camdaki Kız son bölüm izle kesintisiz!

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi Camdaki Kız bu akşam 44. bölümü ile ekrana geliyor. Dizide bu hafta Feride'nin itirafı sonrası Nalan'ın hayatı değişmeye başlar. Özellikle Feride ile girdiği güç savaşında öne geçmeyi başarır. Feride, yardımcısı ile birlikte gideceğini Nalan'a söyler...

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam yeni bölüm ile ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümde Nalan tüm sırrı öğrenmişti. Zor anlar yaşayan Nalan artık daha güçlü hissetmeye ve Feride hanıma karşı gücünü kullanmaya başlıyor. Dizide bu hafta Feride'nin itirafı sonrası Nalan'ın hayatı değişmeye başlar. Özellikle Feride ile girdiği güç savaşında öne geçmeyi başarır...

CAMDAKİ KIZ 44. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

CAMDAKİ KIZ 44. BÖLÜM ÖZETİ

Nalan, sırrı öğrendikten sonra Feride'ye karşı gücünü koruyor!

Feride'nin itirafı sonrası Nalan'ın hayatı değişmeye başlar. Özellikle Feride ile girdiği güç savaşında öne geçmeyi başarır. Feride, yardımcısı ile birlikte gideceğini Nalan'a söyler.

Bir başka giden kişi ise, Hayri'dir. Hayri, yalnız bırakmayacağım dediği Nalan'a karşı sözünü tutamamış ve bir nedenden dolayı köyüne dönmektedir. Bu, zamansız gidiş Nalan'ı düşündürmektedir.

Feride'nin ona söylediği yalanı öğrenen Nalan, annesine bundan sonra hiçbir şeyin hesabını vermemeye karar verir. Koroğlu Holding'ten ayrılıp Cavit ile iş kurmayı planlayan Selen ise, Muzo'nun sert tepkisiyle karşılaşır.

Rafet, Pervin tarafından köşeye sıkıştırılınca ne yapacağını bilemez. Geçmişini geride bırakmaya çalışan Nalan, hem Feride'nin konaktan ayrılacağı, hem de Hayri'nin memleketine döneceği haberleriyle sarsılır.