Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! Camdaki Kız 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

Camdaki Kız 42. bölümün son sahnesi sonrası yeni bölüm için nefesler tutuldu. Dizi hayranları yeni bölüm fragmanını büyük bir heyecan ile bekliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide neler olacağı merak ediliyor. Peki, Camdaki Kız 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

Camdaki Kız 43. bölüm fragmanı yoğun olarak araştırılıyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın son sahnesinde bir şok yaşandı. Feride tüm sırrı Nalan'a itiraf etti. Ablası diye tanıttıkları Sema'nın aslında annesi olduğunu söyledi. Nalan'ın bu öğrendikleri karşısında ne yapacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Camdaki Kız 43. bölüm fragmanı çıktı mı?

CAMDAKİ KIZ 43. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI


NALAN NASIL TEPKİ VERECEK?

Dizinin bu haftaki bölümünün son sahnesinde Feride Nalan'ı bir otele çağırdı. Orada kızı Sema ile ilgili gerçeği itiraf etti. Feride Nalan'a "Sema senin ablan değil, o senin annen." dedi. Nalan bu duydukları karşısında dondu kaldı. Dizi bu son sahne ile sona erdi. Nalan'ın nasıl tepki vereceği bundan sonra neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyor.

CAMDAKİ KIZ 42. BÖLÜM ÖZETİ

Baskılarıyla Sedat'la görüşmeyi başaran Cana, ona hem Hayri'nin ziyaretinden hem de Nalan'ın Feride'nin kızı olmadığından bahseder.

Cana'nın anlattıkları karşısında çok sinirlenen Sedat; Hayri'ye haddini bildirmeye karar verir ve Nalan'ı da Feride konusunda yoklar.

Nalan'a olan aşkından vazgeçmeyen Hayri, hislerini Nalan'a da belli etmekte kararlıdır.

Muzo ve Pera'nın evlilik haberi sonrası Rafet'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak Muzo'yu ataması Koroğlu Ailesi'nde küçük çaplı bir şok etkisi yaratır.