Camdaki Kız'da nefesler tutuldu! Camdaki Kız 42. bölüm 2. fragman çıktı! Feride Nalan'a her şeyi itiraf etti mi?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'da nefesler tutuldu. Perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizide neler olacağı izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Dizide bu hafta Sedat, Nalan hakkındaki büyük sırrını öğrenip Feride Hanım ile yüzleşecek. Peki, Camdaki Kız'da neler yaşanacak? Feride Nalan'a her şeyi itiraf etti mi?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız'da heyecan dorukta. Kanal D ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta yer yerinden oynayacak. İlk olarak Sedat, Nalan'ın büyük sırrını öğrenecek. Feride ise köşeye sıkışıp herşeyi Nalan'a itiraf edecek mi? Camdaki Kız 42. bölüm 2. fragmanı yayında...

CAMDAKİ KIZ 42. BÖLÜM 2.FRAGMAN ÇIKTI


CAMDAKİ KIZ 42. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sedat, Nalan'ın büyük sırrını öğreniyor! Hayri ile Nalan gittikçe yakınlaşırken hem Feride hem de Sedat'ın kıskacına girmişlerdir. Koroğlu ailesinde ise büyük kaos vardır. Şirketin yeni başkanı Muzo olur. Selen bu duruma çok bozulmuştur.

Diğer taraftan Cana, Sedat'ı Nalan ve Hayri hakkında doldurur. Feride'nin Nalan'ın gerçek annesi olmadığını da Sedat'a söyler. Bunu duyan Sedat ise durumu Nalan'ın canını acıtmak için kullanacaktır.

Feride, Nalan'a tüm gerçeği açıklıyor! Feride artık Nalan'a tüm gerçekleri açıklama kararı almıştır. Nalan büyük bir şokun eşiğindedir.