Camdaki Kız 39. bölüm izle tek parça! Camdaki Kız son bölüm izle kesintisiz!

Camdaki Kız, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi Camdaki Kız'da Nalan, Feride'nin korkusundan Hayri'yle yan yana gelmeye çekinse de öğrendiği gerçek onu daha da tehlikeye sokar. Feride, Hayri'nin cüzdanında Nalan'ın fotoğrafını görünce ne yapacak?

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat'ın yer aldığı Camdaki Kız'da bu hafta çocukluğundan beri aşık olmaktan korkan Nalan, Hayri'nin cüzdanında kendi fotoğrafını görünce ne yapacağını şaşırır.

CAMDAKİ KIZ 39. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

CAMDAKİ KIZ 39. BÖLÜM ÖZETİ

Hayri, Nalan'a olan duygularını itiraf edebilecek mi?

Nalan, Feride'nin korkusundan Hayri'yle yan yana gelmeye çekinse de öğrendiği gerçek onu daha da tehlikeye sokar. Feride, Hayri'nin cüzdanında Nalan'ın fotoğrafını görünce ne yapacak?

Çocukluğundan beri aşık olmaktan korkan Nalan, Hayri'nin cüzdanında kendi fotoğrafını görünce ne yapacağını şaşırır.

Feride, bahçedeki manolya ağacını Hayri'nin diktiğini öğrenince, Hayri'ye karşı daha sert bir tutum sergiler ve onunla yüzleşir. Levent'in kaçırıldığını Rafet'e söyleyemeyen Selen, soluğu Cavit'in yanında alır.

Hislerini Muzo'ya açan Pera, ondan tam istediği cevabı alamaz ancak Nalan'la yaptığı konuşma Muzo'ya farklı bir kapı açar.