Camdaki Kız 38. bölüm izle tek parça! Camdaki Kız son bölüm izle full!

Camdaki Kız 38. bölüm dün akşam izleyici karşısına çıktı. Dizide bu hafta Mantığı aksini söylese de kalbini dinleyerek tekrar Hayri ile görüşen Nalan, Feride'ye yakalanır. Nalan ile Hayri Bey arasındakileri durdurmaya çalışan Feride konağa taşınmaya karar verdi. Peki, Nalan'ı bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor?

Gerçek bir hayat hikayesini anlatan Camdaki Kız'da sular durulmuyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın bu haftaki bölümünde Feride, Koroğlu Konağı'na taşınmaya karar verir. Peki, Feride, Nalan ve Hayri'nin yakınlaşmasını durdurabilecek mi? Camdaki Kız 38. bölümde neler olacak?

CAMDAKİ KIZ 38. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

CAMDAKİ KIZ 38. BÖLÜM ÖZETİ

Nalan ve Hayri arasındaki yakınlıktan rahatsız olan Feride, Nalan'ın yanına taşınmaya karar veriyor! Nalan'ı bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor?

Mantığı aksini söylese de kalbini dinleyerek tekrar Hayri ile görüşen Nalan, Feride'ye yakalanır.

Nalan ve Hayri arasında yaşanabileceklerden korkan Feride ise, bunu engellemek adına Koroğlu Konağı'na taşınmaya karar verir.

Pervin'le görüşmeye giden Cavit, Rafet ile Pervin'in bir geçmişleri olduğundan şüphelenir.

Muzo, üzüldüğü bir anda Pera'ya sığınınca, ikili arasındaki yakınlık iyice artar. Hayri'nin kaybolan cüzdanını bulan Nalan, korktuğu gerçekle karşılaşacaktır.