Camdaki Kız 3.yeni bölümde Nalan'a ne oldu? Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı yayında!

Camdaki Kız 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. KanalD'nin yeni dizisi Camdaki Kız bu hafta 2. bölüm ile ekrana geldi. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Camdaki Kız dizinin 3. yeni bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler haberimizde.

Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı Kanal D izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Camdaki Kız 2. son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Perşembe akşamları yayına giren iddialı dizilerin arasındaki reyting savaşında kendine yer bulabilen Camdaki Kız 3. yeni bölümde neler olacak? İşte dizinin son bölüm detayı ve yeni gelişmeler...

Kanal D'nin yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekti.

CAMDAKİ KIZ 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Türkiye'nin zengin ve yakışıklı bekarı Sedat Koroğlu'nun Nalan'la evleneceği haberi magazin gündemine bomba gibi düşer. Nalan ve ailesi, hafta sonunu geçirmek için Koroğlu'na ait lüks çiftliğe davet edilir. Birbirlerini ilk defa tanıyacak olan bu iki aile, karanlık sırlarını birbirlerinden saklamaya çalışırken, Nalan bir anda kendisini Rafet Koroğlu'nun hazırladığı bir sınavın içinde bulur.