Camdaki Kız 29. bölüm izle tek parça! Camdaki Kız son bölüm kesintisiz izle!

Camdaki Kız bu akşam 29. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm özetsiz olarak yayınlanacak. Heyecanın eksik olmadığı dizide bu hafta Sedat hapse girecek mi, merak ediliyor. Camdaki Kız'da bu hafta Sedat'ın tutuklu yargılanma ihtimalini öğrenen Nalan, aynı anda hamile olduğu haberini alır. Rafet ise Sedat'la ilgili planı için eski bir dostunun yardımını ister...

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam yeni bölümü ile izleyicisiyle buluşuyor. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilen Camdaki Kız'da bu hafta Sedat'ın tutuklu yargılanma ihtimalini öğrenen Nalan, aynı anda hamile olduğu haberini alır. Rafet ise Sedatla ilgili planı için eski bir dostunun yardımını ister.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sedat'ın tutuklu yargılanma ihtimalini öğrenen Nalan, aynı anda hamile olduğu haberini alır. Rafet ise Sedat'la ilgili planı için eski bir dostunun yardımını ister. Cavit'in intikam peşinde yaptığı planlar, Koroğlu ailesini günden güne daha zor bir konuma sokacaktır.

CAMDAKİ KIZ 29. BÖLÜM İZE TEK PARÇA!

Rafet Sedat'ı eski bir tanıdığı olan Derviş'in yanına gönderir. Tüm aile Rafet'in nasıl bir tercih yapacağını merakla beklemektedir.

Sedat ise babasının durumundan tedirgin olur. Ancak Nalan'ın Sedat'a söyleyeceği çok önemli bir husus vardır.