Kanal D Camdaki Kız 16. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle, kesintisiz!

Camdaki Kız 16. bölüm dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisinde bu akşam, Alp, tüm gerçekleri anlatma niyetiyle Sedat ve Nalan oradayken Feride'lere gider fakat Feride durumu kontrol altına tutmayı başarır. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Camdaki Kız 16. bölümü...

Camdaki Kız 16. bölüm izlemek isteyenler araştırmalarını hızlandırdı. Yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın dizisi Camdaki Kız 16. bölümde Selen'in hamilelik yalanı büyürken bir taraftan geçmiş aşkı Emir kafasını karıştırmaktadır. Haberimizin içerisinden Camdaki Kız 16. bölümüne ulaşabilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ 16. BÖLÜM FULL İZLE!

CAMDAKİ KIZ 16. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alp, tüm gerçekleri anlatma niyetiyle Sedat ve Nalan oradayken Feride'lere gider fakat Feride durumu kontrol altına tutmayı başarır.

Selen'in hamilelik yalanı büyürken bir taraftan geçmiş aşkı Emir kafasını karıştırmaktadır. Cana, Alp'i susturabilmek için Feride ile iş birliği yapmak durumunda kalır.

Nalan'ın aklında ise annesinin yatağının üzerinde gördüğü mektup vardır.

Cana ve Alp'in boşanma haberlerinin basında duyulması konakta gerginlik yaratırken, Nalan dışında herkes işin aslını bilmektedir.

Selen, Gülcihan ve Rafet'in evliliklerinin 40'ıncı yıl için Gülcihan'a sürpriz olacak bir parti düzenler. Partinin sonunda ise herkesi başka bir sürpriz beklemektedir.