Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı çıktı mı? Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizisi ''Camdaki Kız'' yeni bölümü ile ekrana geliyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 13. bölümünü izleyenler 14. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?

Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolde oynadığı diziye bu akşam kalp krizi geçiren Rafet'in hayatını kurtaran Hayri'ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verir. Hayri karakterinin dahil olması ile birlikte neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CAMDAKİ KIZ 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

CAMDAKİ KIZ 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizisi "Camdaki Kız" yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız'ın ekrana gelecek olan bu bölümünün konusu ise şöyle;

Kalp krizi geçiren Rafet'in hayatını kurtaran Hayri'ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verir.

Rafet, eve döndüğünde ise tüm aileyi şaşırtan ve taşları yerinden oynatacak kararını açıklar.

Hakkında çıkan haberlerle ilgili Feride'den özür dilese de annesinin gönlünü alamayan Nalan; Sedat'a beklenmedik bir sürpriz yapar.