Camdaki Kız 13. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Camdaki Kız 13. bölümde Nalan ve Hayri karşı karşıya!

Camdaki Kız dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Camdaki Kız dizisinin 13. yeni bölüm fragman görüntülerinde beklenmedik olaylar yaşanıyor. Rafet yönetim kurulu başkanlığından istifa ederken Sedat yerine geçmek için harekete geçiyor. Olayların ardı arkası kesilmeyen Camdaki Kız dizisinin 13. bölüm fragmanı büyük beğeni topladı...

Camdaki Kız 13. yeni bölüm 2. fragmanı Kanal D izleyicisiyle buluştu. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Camdaki Kız dizisi 13. yeni bölümünde Nalan ve Hayri karşı karşıya geliyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Camdaki Kız dizisi 13. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız 13. yeni bölümü ile 30 Eylül Perşembe akşamı Kanal D'de.

CAMDAKİ KIZ 13. BÖLÜM FRAGMANI


CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Camdaki Kız dizisinde bu hafta; Rafet, Hayri'yi yanına alır, artık onun şoförü olacaktır. Diğer taraftan Koroğlu ailesinde de ortalık toz duman olmuştur. Rafet ailesini toplama peşindedir. Nalan annesinin gönlünü almaya çalışırken bir anda Hayri ile karşı karşıya gelir.

CAMDAKİ KIZ DİZİ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır.

Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur.

Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oyuncular: Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek bulunuyor.