Camdaki Kız 13. bölüm izle full, tek parça! Camdaki Kız 13. bölüm kesintisiz izle!

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız dün akşam yeni bölümü ile Kanal D'de yayınlandı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizide heyecanlı dakikalar yaşandı. Hayri'nin Koroğlu ailesine şoför olarak katılması ile konakta neler yaşanacağı merak merak ediliyor. Diğer yandan bugün hakkında çıkan haberlerle ilgili Feride'den özür dilese de annesinin gönlünü alamayan Nalan; Sedat'a beklenmedik bir sürpriz yapar.

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Camdaki Kız bu akşam 13. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Nalan Koroğlu Konağı'nın cehennemiyle tanışmıştı. Bu hafta ise kalp krizi geçiren Rafet'in hayatını kurtaran Hayri'ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verecek. Peki, Hayri ve Nalan nasıl tanışacak? İşte Camdaki Kız 13. bölüm izleme linki...

CAMDAKİ KIZ 13. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

CAMDAKİ KIZ 13. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizisi "Camdaki Kız" yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız'ın ekrana gelecek olan bu bölümünün konusu ise şöyle;

Kalp krizi geçiren Rafet'in hayatını kurtaran Hayri'ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verir.

Rafet, eve döndüğünde ise tüm aileyi şaşırtan ve taşları yerinden oynatacak kararını açıklar.

Hakkında çıkan haberlerle ilgili Feride'den özür dilese de annesinin gönlünü alamayan Nalan; Sedat'a beklenmedik bir sürpriz yapar.