Camdaki Kız 11. bölüm 2. fragmanında Feride intihar mı edecek? Camdaki Kız 11. bölüm fragmanında neler oluyor?

Camdaki Kız dizisi heyecan dolu yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Kanal D izleyicisinin merakla beklediği Camdaki Kız 11. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Camdaki Kız'ın 11. bölümünde Muzo evden ayrılması ile ortalık karışacak.

Camdaki Kız dizisi 11. yeni bölümü ile bu hafta ekrana gelmeye hazırlanıyor. İkinci sezona bomba gibi giren Camdaki Kız dizisi 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız'da bu hafta, Nalan yeni hayatına alışmaya çalışırken Köroğlu ailesi de yeni olaylar sarsılır.

Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

CAMDAKİ KIZ 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 11. yeni bölüm fragmanı aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı. Her yeni bölümde yeni bir olayın hakim olduğu dizide bu sefer de Nalan yeni hayatına alışmaya çalışırken Köroğlu ailesi de yeni olaylar sarsılır. Muzo evden ayrılmanın kararını vermiştir.

Hayatı boyunca Feride'nin ikazlarıyla karşılaşan Nalan, evliliğinde ve yeni hayatında kalıplarını yıkmaya çalışmaktadır. Öte yandan Feride'nin Nalan hakkında sakladığı sır açığa çıkmak üzeredir.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Feride, Nalan'ı Koroğlu Ailesi'nin yanına gönderirken Nalan'ı Muzaffer'e emanet etmesi, oldukça ağır gelir.

Feride, Nalan'ı Koroğlu Ailesi'nin yanına gönderirken Nalan'ı Muzaffer'e emanet eder. Feride, kızını gönül rahatlığıyla Muzaffer'e emanet ederken, Muzaffer'e yaşadıkları ağır gelir ve uzaklara gitmeyi planlar.

CAMDAKİ KIZ 11. BÖLÜM 2. FRAGMAN