Camdaki Kız 1. Bölüm fragmanı yayına girdi! Camdaki Kız ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Camdaki Kız dizisi büyük heyecanla bekleniyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizisinin 1. bölüm fragmanı yayına girdi! Dizi severlerin merakla beklediği Camdaki Kız ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? İşte o ayrıntılar..

Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü için beklenen fragman yayına girdi. Camdaki Kız dizisi senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile şimdiden izleyicinin gönlüne taht kurdu. Ailelerin severek izleyeceği, sıra dışı ve macera dolu bir hikayeyi ele alan Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler, konusu nedir?

CAMDAKİ KIZ 1. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Nalan karakterini Burcu Biricik'in canlandırdığı Camdaki Kız'da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Nadim Güç'ün üstlendiği Camdaki Kız Kanal D'de ekrana gelecek.

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Camdaki Kız 1 Nisan Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

CAMDAKİ KIZ HİKAYESİ NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Yapım: OGM PİCTURES

Yapımcı: Onur GÜVENATAM

Yönetmen: Nadim Güç

Senaryo: Seda Altaylı Turgutlu

Uygulayıcı Yapımcı: Ebru Sakal

Görüntü Yönetmeni: Tolga Çetin

Dekor

Tasarım:

Murat Güney

Sanat Yönetmeni: Aylin Rahşan Telli

Müzik:

Fırat Yükselir