Cam Tavanlar'ın Şinasi'si Ahmet Melih Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli? Cam Tavanlar Şinasi kimdir? İşte merak edilenler...

Ahmet Melih Yılmaz, Cam tavanlar dizisinde Şinasi karakterine hayat veriyor. Show Tv'de bu akşam yayınlanacak olan yapımda dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Oyuncu projede elitist bir şef garson olarak izleyenlerin karşısına çıkıyor. Cam Tavanlar Şinasi kimdir? Cam Tavanlar'ın Şinasi'si Ahmet Melih Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli?

Cam Tavanlar dizisinde Şinasi karakterine Ahmet Melih Yılmaz bulunuyor. Bu akşam ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu şimdiden merak edilip araştırılıyor. Başarılı oyuncu, Hatırla Gönül, Çukur gibi yapımlarda da rol almıştır. Peki, Cam Tavanlar Şinasi kimdir? Cam Tavanlar'ın Şinasi'si Ahmet Melih Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli?

CAM TAVANLAR ŞİNASİ KİMDİR?

Elitist bir şef garson olan Şinasi, çok detaycıdır. İşine kendisini adayan biridir ve bir işe girdiğinde çok hassas olur, başaramadığında ağlayacak kadar üzülür. Birine güvenmesi, dost olması için zaman geçmesi gerekir ama belli etmemeye çalışsa da Leyla'yı sever ve ona güvenir.

AHMET MELİH YILMAZ KİMDİR?

Ahmet Melih Yılmaz, 1989'da Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2015 yılında İstanbul'a geldi ve sürdürdüğü performans ve tiyatro çalışmalarının yanı sıra Abluka, Daha, Körfez, Gölgeler İçinde, Yeniden Leyla gibi sinema filmlerinde ve Hatırla Gönül, Çukur gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

Aynı zamanda Yeniden Leyla filmi ile 27. Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Cam Tavanlar Şinasi Dizileri ve Filmleri

Frenzy (Nuri) – 2015

Hayat Şarkısı – 2017

Körfez (Cihan) – 2017

Hayat Sırları – 2017 / 2018

Yuva – 2018

Çukur (Timsah Celil) – 2019 / 2020

Orada (Volkan) – 2020

Yeniden Leyla – 2020

Ex Aşkım (Berke) – 2021

Cam Tavanlar (Şinasi) – 2021