Cam Tavanlar oyuncuları kimler, konusu ne? Cam Tavanlar ne zaman başlayacak, hangi gün?

Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı Cam Tavanlar dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Ojo Pictures imzalı Cam Tavanlar'ın hikayesi ve oyuncu kadrosu dikkat çekti. Cam Tavanlar ne zaman başlayacak, hangi gün? Cam Tavanlar oyuncuları kimler, konusu ne? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Cam Tavanlar için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Frgamanı ile izleyicisini meraklandıran dizinin başrollerini Bensu Soral ve Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka paylaşıyor. i Cam Tavanlar konu olarak; iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı Cem'in sert yarışını anlatacak....

CAM TAVANLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cam Tavanlar'ın yayın tarihi belli oldu. Renkli hikayesiyle Cam Tavanlar, 9 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle Show TV'de ekranlara gelecek.


CAM TAVANLAR KONUSU NE?

İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem'in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar işleniyor. Cam Tavanlar dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır.

CAM TAVANLAR OYUNCULARI KİMLER?

Kerem Çatay ve Ömer Özgüner yapımcılığındaki 'Cam Tavanlar'ın senaryosu Meriç Acemi'nin kaleminden çıkarak Fehmi Öztürk'ün rejisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yanı sıra Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi başarılı isimler yer alıyor.